Muslić: Sprečićemo kriminal kako bismo mladima obezbedili prosperitetnu budućnost

Muslić: Sprečićemo kriminal kako bismo mladima obezbedili prosperitetnu budućnost

Predstavnik Unije Bošnjaka Dijaspore, Mitko Muslić, održao je značajan sastanak s Bahrijom Sijarićem, predsednikom Asocijacije prosvetara Sandžaka, i Nerminom Gutićem, predstavnikom Borilačkih klubova Tigar. Ovaj susret ima za cilj promociju zdravih stilova života mladih, kao i zajedničku borbu protiv ulične delikvencije.

Na sastanku, Bahrija Sijarić istakao je važnost saradnje u obrazovanju i poboljšanju uslova za mlade u Sandžaku, dok je Nermin Gutić naglasio ulogu borilačkih veština u razvoju mladih ljudi. Mitko Muslić podržao je oba projekta i izrazio spremnost za finansijsku podršku i daljnju saradnju u budućnosti.

“Ulaganje u obrazovanje i sport značajni su mehanizmi za poboljšanje kvaliteta života mladih ljudi i prevenciju kriminala. Spreman sam da pružim finansijsku podršku ovim inicijativama i da razmotrim mogućnosti za dalje saradnje u budućnosti”, rekao je Muslić na današnjem sastanku izrazivši želju da mlade u rodnom kraju usmeri na kvalitetan, prosperitetan život.

Ova inicijativa predstavlja korak ka jačanju veza između prosvetara, borilačkih klubova i Unije Bošnjaka Dijaspore, s ciljem stvaranja sigurnog i pozitivnog okruženja za mlade. Očekuje se da će zajednička saradnja rezultirati novim projektima, obrazovnim programima i sportskim aktivnostima, s nadom da će doprineti smanjenju ulične delikvencije i stvaranju bolje budućnosti za decu i mlade u Sandžaku.

CATEGORIES
Share This