Glasali predstavnici i nosioci lista na izborima za BNV

Glasali predstavnici i nosioci lista na izborima za BNV

Nosioci pet Sandžačkh  lista na današnjim izborima za Bošnjačko nacionalno vijeće (BNV) iskoristitili su svoje biračko pravo i glasali u pratnji svojih porodica.

Svoje glasačko pravo na biračkom mestu broj 57 ostvario je prvi na listi „Za bošnjačko jedinstvo –dr Sulejman Ugljanin“ Fuad Baćićanin. On je glasao u 9:30h  na biračkom mestu u novopazarskom Domu zdravlja.

Sulejman Ugljanin

Fuad Baćićanin

Osnivač Sandžačke demokratske partije (SDP), Rasim Ljajić glasao je na izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća na biračkom mjestu 94, u petoj mjesnoj zajednici u Novom Pazaru.

Rasim Ljajić

Nosilac liste “Sandžačka demokratska partija“ Husein Memić na izborima za BNV glasao je u 10 časova na biračkom mestu u Osnovnoj školi “Desanka Maksimović“.

Husein Memić

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije i predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić, glasao je u 7h na biračkom mestu u osnovnoj školi “Jovan Jovanović” u Novom Pazaru.

Usame Zukorlić

“Jedinstveno za slobodno vijeće Stranka pravde i pomirenja” dr Misala Pramenković.(SPP) na izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV)  glasala je jutros na biračkom mestu broj 48, u Tehničkoj školi u Novom Pazaru.

Misala Pramenković

Na biračkom mestu broj 33 u  Osnovnoj školi “Stefan Nemanja” u 11 i 15 glasao je nosilac liste “Savez za Sandžak i dobre Bošnjane” Admir Muratović u pratnji porodice.

Admir Muratović

Nosioc “Bošnjačke liste” Esad Džudžo svoje biračko pravo iskoristio je na biračkom mestu u Klubu penzionera i invalida rada u Tutinu.

Esad Džudžo

Prema podacima Ministarstva za ljudska i manjinska prava pravo glasa na ovim izborima na teritoriji Srbije ima 113.476 Bošnjaka.

Predizborna tišina traje večeras do 20 časova, kada se zatvaraju sva biračka mesta.

Freemedia/Aiša Alić

CATEGORIES
Share This