Biševac: HTELI NE HTELI MORAĆE DA PRIZNAJU IZBORE (VIDEO)

Biševac: HTELI NE HTELI MORAĆE DA PRIZNAJU IZBORE (VIDEO)

“Uprkos neistinama koje opozicija širi o nama ističemo da su lokalni izbori bili regularni što je i potvrđeno od strane Gradske izborne komisije”, kaže prvi kandidat na listi Sandžačke demokratske partije, Nihad Biševac. 

Nihad Biševac ističe da se Sandžačka demokratska partija suočila sa različitim smutnjama i neistinama, kojima opozicione stranke pokušavaju prikriti poraz.

On naglašava da je Gradska izborna komisija, sa članovima svih stranaka koje su učestvovale na izborima, pregledala izborni materijal i potvrdila regularnost, osim nekoliko manjih tehničkih problema.

“Ovim putem želim da kažem da je jedan glas ukraden, ja ne bi bio više gradonačelnik. Oni su ušli u jednu neprirodnu koaliciju, znamo da je pre između tih stranaka imalo puno uvreda i da oni svoj poraz na ovaj način žele da opravdaju.

Mnogi od njih znaju da je ovo kraj njihove političke karijere. Hteli ne hteli oni moraju da priznaju ove izbore”, rekao je gradonačelnik Novog Pazara i prvi kandidat na listi SDP stranke, Nihad Biševac.

Na pitanje kako komentariše proteste opozicionih stranaka, Biševac je odgovorio tvrdnjom da je prethodni protest imao slab odaziv te da sada pozivaju građane iz Sjenice i Tutina.

Građanima poručuje da ne nasedaju na laži i provokacije, ističući da su izbori već jasno izrazili njihovu volju te da će zajedno nastaviti graditi Novi Pazar.

CATEGORIES
Share This